zaterdag 2 april 2011

De Ipad+

Technische gadgets worden steeds meer een lifestyle. De Ipad heeft de image van snel, modern en werelds. Het is voor vrije mensen die met het hoogste gebruiksgenot continu in contact willen staan met de omgeving. Het is design, hip en vooruitstrevend. Maar is de Ipad ook echt fashionable? Te groot voor de borstzak en of het schoudertasje bij de cocktaildress.

De ene verandering zwengelt de andere aan. Een succesvolle innovatie zet de markt in beweging en vraagt om complementaire goederen. Een platform om op te bouwen. Daarbij wordt vaak gedacht in dezelfde sector, maar misschien lopen we straks allemaal wel rond met borst- en broekzakken van 25 x 19cm. Alleen blijft de Ipad inflexibel. Zou het niet ideaal zijn als de Ipad buigzaam is, zodat je hem om je pols kan klappen? In een handomdraai verandert de Ipad+ met één trek in een informatiebron, met één klap om de pols in een armband. En vindt je de kleuren wit of zwart te monotoon of niet passend bij de outfit? Dan kan de Ipad+ natuurlijk worden geüpgrade met juwelen of kameleonplastic dat afhankelijk van de omgeving van kleur verandert. Een groot voordeel, je voelt hem zitten; ‘vergeten’ en diefstal hebben geen kans. Is dit toekomstmuziek of wordt dit de Ipad 3?

1 opmerking:

  1. He Lija, hij bestaat al!:

    http://lifehacking.nl/algemeen/ultimate-lifehacking-there-comes-the-monkey-out-of-the-sleeve/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+Lifehacking+(Lifehacking)

    BeantwoordenVerwijderen